Monique Teeuwissen UdenMonique Teeuwissen UdenMonique Teeuwissen Uden

Het nieuwe afvallen

Afvallen op een gezonde en lekkere manier, wie wil dat nou niet? Vanaf nu is er een nieuwe manier van afvallen, waarbij je veel vers fruit en groenten eet én kiest voor de SuperslankBox in je favoriete smaak!

Eiwitrijk en koolhydraatarm

De superslankproducten zijn eiwitrijk en koolhydraatarm waardoor de spiermassa behouden blijft en de bloedsuikerspiegel stabiel. Hierdoor gaat het afvallen gemakkelijk en heb je minder trek in suikerrijke producten. De superslankmethode is eenvoudig te volgen. Elke dag worden er vier eiwitrijke superslankproducten gegeten met daarnaast veel vers fruit en groenten.

Zes thema's

De superslankboxen zijn verkrijgbaar in zes verschillende thema's:

  • Fruit
  • Fruit en chocolade
  • Fruit en hartig
  • Smoothies
  • Hartig
  • Warme maaltijd

Ze bevatten elk tussen de 600 en 900 Kcal, waardoor ook de snelheid van afvallen nog eens zelf kan worden bepaald

Kaas en chocolade

Voor de liefhebbers van hartig mag er elke dag gekozen worden voor een handje noten of een blokje kaas als tussendoortje en voor diegenen die dol zijn op zoetigheid mag er elke dag een blokje 72% chocolade worden gegeten.

Voordelen

Nog niet eerder was het mogelijk om te profiteren van alle voordelen dat een eiwitdieet biedt en daarnaast dagelijks te genieten van vers fruit en een lekker blokje kaas of chocolade.

In elke box is een duidelijk en kleurrijk boekje toegevoegd met de menu's, bereidingswijze, lekkere recepten en tips, waardoor je meteen kunt starten.

Langzaam, snel, met hartige producten of met zoete producten, afslanken met de SuperslankBox methode is gezond én lekker afvallen zoals jij dat wilt!